Referenties

Ben je benieuwd wat klanten van VVS-Techniek V.O.F. vinden? Op deze pagina vind je enkele referenties van zeer uiteenlopende klanten. Heb je na het lezen van deze referenties nog vragen? Aarzel niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Referentie

Een servicegerichte leverancier (voor lastoebehoren) zoals VVS-Techniek hebben wij lang niet gehad en zijn blij dat de samenwerking tot stand is gekomen. Bart Verberne, directeur van VVS-Techniek, heeft de juiste kennis om je als klant te adviseren en mee te denken in je proces. Ook als wij een ad-hoc reparatie van een machine hebben, doet VVS er alles aan om je zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Op dit moment verzorgen zij bij ons de lasapparatuur, leveren lastoebehoren en voeren kalibratie/validatie uit aan machines.

Kort om: begrip, klantvriendelijkheid en snelle levering, al dit biedt VVS ons als klant.

Franziska Penning - Werkvoorbereiding Constructie- en Onderhoudswerkplaats Huys BV

VVS-techniek is voor Knapen Trailers niet alleen een leverancier van diverse artikelen zoals gereedschap, spuitbussen, slijpschijven, lasapparatuur en toebehoren enz., maar vooral een bedrijf wat meedenkt in oplossingen waar ze ons kunnen helpen in ons productieproces. Met de aanwezige kennis van het assortiment dragen ze dan ook regelmatig bij aan verbeteringen. Service staat hoog in het vaandel bij VVS-techniek en daar zijn we bij Knapen dan ook zeer tevreden over.

Peter Rijnders Inkoop/ magazijn Knapen Trailers BV

De slogan “passie voor techniek” is VVS op het lijf geschreven. Als Accountmanager bij ESAB Nederland heb ik VVS leren kennen als een bedrijf waar goede service, hoge kwaliteit maar bovenal “de klant” centraal staat. Brabantse nuchterheid in combinatie met kennis, kunde en ondernemerschap is hetgeen wat ik als “prettig zakendoen” heb ervaren. Of u nu leverancier bent of klant, ik ben ervan overtuigd dat VVS meerwaarde biedt aan uw product of proces.

Jorg Eichhorn

Ik ben met VVS-Techniek in aanraking gekomen via mijn vorige werkgever De Verwenbakker.  Service staat bij VVS-Techniek hoog in het vaadel. Ik word dag en nacht geholpen. VVS-Techniek werkt met korte lijnen, no nonsense en biedt goede service.

Pieter Verhagen - Oerse Molenbakker

Via een oud werknemer van een klant van VVS-Techniek ben ik bij hen terecht gekomen. Ben zeer tevreden over de samenwerking, goede service en er wordt snel en adequaat gereageerd.

Koen Sterken - Koen Sterken natuursteen
referenties

Via een kennis ben ik bij VVS-Techniek terecht gekomen.
VVS-Techniek heeft een goede, snelle en betrouwbare service waar je van op aan kan! Ook komen ze graag advies op maat geven en denken met alles mee.
Kortom een top leverancier!

Bram Reijnen - AMB Laswerken

Contact

Gegevens
VVS Welding B.V.
Paul Gabriëlstraat 4a
5753 DG Deurne
Tel +(31) 0493 34 89 00
verkoopvvs@vlh.nl
KvK 91351456

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
Gesloten
Gesloten