Retourneren

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Het kan voorkomen dat het product dat je hebt besteld toch niet bevalt en het retour wilt sturen. Wat de reden ook is, jij hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren.

Stuur een email naar verkoopvvs@vlh.nl met daarin je bestelnummer en de reden van retournering. Je ontvangt dan van ons een bevestiging van retour aanmelding met een retournameformulier.

Wij vragen jou om het retourformulier in te vullen. Vul het ordernummer, je gegevens, de artikelen die je wilt retourneren en de reden van retournering in. Hierbij moet je er op letten dat het artikel in de originele verpakking zit, de verpakkingseenheden compleet zijn, het artikel niet beschadigd is en het artikel niet gemonteerd is geweest. De onderkant van het retourformulier beschikt over het retouradres. Knip met behulp van de kniplijn het adres eraf en plak dit aan de bovenkant van de doos. Zodra wij de bestelling retour hebben ontvangen krijg je een bevestiging.

Wat zijn de retourkosten?

De kosten voor het retourneren zijn voor de klant.

Hoelang duurt het voordat ik mijn geld retour heb?

Na ontvangst van de producten met het retourformulier ontvang je een bevestiging per email. Na ontvangst van de bevestigingsmail ontvang je binnen 3 werkdagen het geld op je rekening.

Heb ik garantie op mijn aankoop?

  • Je hebt alleen recht op garantie indien en voor zover aan VVS Welding garantie wordt verstrekt door haar leverancier of fabrikant.
  • Je hebt alleen recht op garantie indien je alle betalingsverplichtingen jegens VVS Welding hebt voldaan.
  • Iedere garantieverplichting vervalt indien je zelf wijzigingen of reparaties aan het geleverde goed hebt verricht of laten verrichten of bij beschadiging die niet het gevolg zijn van normaal gebruik.

Contact

Gegevens
VVS Welding B.V.
Paul Gabriëlstraat 4a
5753 DG Deurne
Tel +(31) 0493 34 89 00
verkoopvvs@vlh.nl
KvK 91351456

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
Gesloten
Gesloten